Våra Event

Här kan du läsa lite korta presentationer av våra årligt återkommande event. Flera event kommer dock dyka upp under året!

Staggningen är den första traditionen du kommer vara med om. Under en högtidlig ceremoni kommer du att dubbas till staggnist. Du sitter i den fyllda aulan tillsammans med alla andra ettor och det är bara att ryckas med av den tryckande stämningen som råder.

Medlemsveckan som hålls i början av året är ett ypperligt tillfälle för dig att bli medlem i kåren. Det kostar ingenting och du binder inte upp dig till något, däremot får du massor av rabatter och förmåner vid ovanstående evenemang, och andra. Att bli medlem är inget svårt, du mejlar bara någon i kårstyrelsen. Exempelvis medlemsansvarig Johannes Johansson.

Fotbollsturnering. Ställ upp med ditt lag och tävla om förstaplatserna i de stora sportarrangemangen. Stämningen brukar alltid vara på topp.

Köningen. Det är på köningen som du får köpa din rugbybiljett. Under en kväll sitter du ute med dina kompisar och lyssnar på underhållning, käkar och bara myser. Här ska du inte strunta i ytterkläderna – det blir nämligen kallt, men det är så värt!

Det evenemang som kanske är mest känt av dem alla är… Rugbyn! Här kämpar våra duktiga tjejer och killar mot Kagg. Men det är inte bara upp till rugbylaget att prestera, alla staggnister enas i det gemensamma målet att krossa Kagg och du är såklart med.
.

Innebandyturnering. Ställ upp med ditt lag och tävla om förstaplatserna i de stora sportarrangemangen. Stämningen brukar alltid vara på topp.

Årsmötet är det högst beslutande organet vad gäller elevdemokratin. Alla medlemmar samlas för att godkänna en ny styrelse och sektionerna redovisar sitt arbete under året. Det bjuds självklart på fika.

Äggjakten. När det närmar sig påsk påbörjas en jakt mellan alla elever på hela skolan. Ett antal ägg som är sprängfyllda med godis ligger nämligen gömda på de svåraste ställena, kanske blir du en av de lyckliga som hittar dem?

Staggjakten är ett av Stagneliusskolans käraste event och det ligger länge kvar i minnet, även hos de elever som inte längre nöter stengolven med sina skor. Olika lag klär ut sig i sina bästa utklädnader och beger sig för att tävla mot varandra efter skolan.

Efter att du har fyllt 18 år och närmar dig studenten så är det dax för Pubrundan! En kväll där vi tillsammans med andra gymnasieskolor runt om i kommunen går från pub till pub. Underbara minnen och totalkaos är garanterat.

Balen. Sägs vara en höjdpunkt i livet. Ta med dejten på en magisk kväll med middag, underhållning, festande och fotografering. En dag full av kärlek.

Studenten. Steget in i vuxenlivet. Ingen mer skolplikt. Vad mer finns att säga?