Kärlek till det yttersta

Det må låta väldigt “cheesy” när vi kallar oss familj men det finns inget ord som skulle kunna passa bättre. Tidigare en sammansatt klump av främmande människor med endast engagemanget gemensamt, har nu blivit någon slags supergrupp som skulle kunna åstadkomma precis vad som helst. Minst sagt vänner för livet. Kårlek <3

Detta är vi ...

DSC_0571

Rasmus Runne

Rasmus heter jag och är elevkårens ordförande. Jag är ansvarig för all verksamhet i kåren och mitt “arbete” består främst av möten – minst ett om dagen… Jag älskar att resa, spela gitarr, träna och käka glutenfri mat. Ses i kåren!

DSC_0045

Alice Sigfridsson

Hej! Jag heter Alice (S, fast inte S) och är vice ordförande. Det innebär att jag hjälper till och stöttar ordföranden om det behövs. Tack vare Runnes dekadenta ordförandeaura och storslagna stadgekunskaper chillar jag mest. Gillar: formalia, väskor, sk ”tjejsnus”. Ogillar: slöseri med skattepengar. Ses i kåren!

DSC_0340

Lowa Ek Lagerberg

Hejsan! Mitt namn är Lowa och jag är sekreterare. Sådär plikttrogen, lillklok och sprallig ni vet. Jag skrattar och pratar mest hela tiden och äter fasansfullt mycket gröt (det är därför jag är så himla söt). Jag har en katt som är döpt efter en läsk och själv äter jag inte fläsk. Jag älskar att vara där det händer och gärna i andra länder. Jag försöker också rädda planeten, den äro minst sagt sleten…
Puss å hej!

DSC_0089

Patrik Edén

Hej, Patrik heter jag och det är jag som har hand om kårens ekonomi. Utöver att sitta nere i kåren och dricka kaffe, bokföra och dricka ännu mer kaffe så hänger jag en hel del på gymmet. Ja det var väll det, hoppas vi ses nere i kåren!

DSC_0269

Rasmus Lukk

Tjena, demokratiansvarig här. Jag heter Rasmus men folk kallar mig mest för Lukk. Starkt kaffe och allt som smakar melon är det bästa med livet. Mer än så behöver man inte säga. Ses nere i kåren!

DSC_0160

Antonia Kazantsidou

Mitt namn är Antonia och är sponsoransvarig i kåren. Utöver att ringa runt till massa blivande sponsorer för att skapa så grymma evenemang som möjligt har jag en stor passion för mat,dans,kläder,träning och allmänt härliga männsikor. Ni ser mig skamligt nog inte med en prilla i käften men brukar kompensera det med en nocco och ett ordentligt festhumör.

DSC_0197

Alice Ekelund

Halloj! Jag är medieansvarig i kåren, det är alltså jag som gör affischer till våra events, har koll på sociala medier samt lite smått och gott som har med media att göra (vem kunde gissa det…?) Förutom detta älskar jag bland annat dans, teckna, sy, ”Mandelmans gård” och sticka – är med andra ord en liten tant…

DSC_0246

Karin Bjurenius

Hej! Medlemsansvarig här! Min uppgift är att få med så många medlemmar som möjligt på våra evenemang och göra er gymnasietid så rolig som möjligt. Min fritid borde bestå av träning men har ersatts med att sträckkolla serier. Gillar att äta mat i mängder så buffé är något som alltid uppskattas! Kan ju också meddela att jag kan leverera cheeseburgare som aldrig förr då mina helger ofta består av jobb på donken. Tack o hej!

DSC_0252

Lisa Linge

Hej! Mitt namn är Lisa. Jag älskar nöjen och därför är jag nöjesansvarig i styrelsen. Min uppgift är att se till så att medlemmarna har det så roligt som möjligt och det försöker jag uppnå genom att anordna trevliga evenemang och aktiviteter. Förutom nöjen gillar jag även att umgås med personer jag tycker om och att träna. Hoppas vi ses i kåren!

DSC_0177

Ebba Crona

Hej! Jag är Rugbyansvarig här på Stagg. Otroligt glad över att ha fått så mycket ansvar över ett så mäktigt evenemang. Min främsta uppgift i Kåren är att få Rugby 2018 att bli så maxad som möjligt. Annars gör jag inte så hemskt mycket mer än att vara glad och hålla stämningen uppe under måndagsmötena. I övrigt är jag en tjej som älskar sport och träning samt att ha kul med nära och kära. Som person är jag glad, spontan och väldigt driven. Men iaf – hoppas ni blir nöjda med Rugbyn 2018 för det är jag 100% säker på att jag blir.
Hoppas vi ses i Kåren.

DSC_0040

Simon Hansson

Hej, jag heter Simon och är idrottsansvarig i kåren. Stor passion för “tepåsar” o idrott. Det är jag som arrangerar kommande idrottsevenemang. Utanför kåren och skolan så hittar du mig oftast i en pingishall vid hansa city.